Kereső
Kiemelt termékcsoportok
Partner oldalak
Termék kategóriák
Termékajánló
Bramac kiadványok
Tisztelt Kereskedő! Ez a weblap a Power-Globex kereskedelmi program egyik bemutató oldala. Ha érdeklődik a szoftver iránt, kérjen távbemutatót, melynek segítségével kb. 30 perc alatt áttekintheti a rendszer működését. Távbemutató időpont egyeztetés: +36 20 5844 693 

Husqvarna AUTOMOWER® 320 NERA robotfűnyíró

max. 2200 m2 munkaterület, max. emelkedés 50%
Egységár (darab):
Bruttó: 1.149.990 Ft
Nettó: 905.504 Ft
Cikkszám:
970 53 51-11 AUTM
Márka:
Husqvarna
Kosárba tesz

A termék az alábbi kategóriákban található:

Husqvarna robotfűnyírók

Leírás

HUSQVARNA AUTOMOWER® 320 NERA robotfűnyíró
Nagy teljesítményű robotfűnyíró akár 2200 m²-es pázsitokhoz, durva terepen is. Az Automower® 320 NERA prémium vágási élményt, megbízható működést és robusztus kialakítást kínál. Pontos fűnyírást érhet el virtuális határokkal az Automower® Connect alkalmazással és a Husqvarna EPOS™ Plug-in Kittel, amelyek opcionális tartozékként kaphatók. Szabadalmaztatott, nem rögzített első tengelye növeli a manőverezhetőséget és javítja a durva terepen való teljesítményt akár 50%-os lejtőn. Automatikus szoftverfrissítésekkel felszerelve FOTA-n (Firmware Over The Air) keresztül.
 
Jellemzők
- Vezeték nélküli telepítés: Az Automower® NERA termékcsalád, amely kompatibilis az intelligens Husqvarna EPOS™ Plug-in készlettel, a teljes mértékben testreszabható pázsitkarbantartás szabadságát kínálja azáltal, hogy a fizikai vezetékek helyett műholdas technológiával virtuális határokat hoz létre.
- Automower® Connect app: Élvezze a teljes irányítás kényelmét okostelefonjáról a Husqvarna Automower® Connect alkalmazással. Teljes mértékben irányíthatja és felügyelheti Husqvarna robotfűnyíróját – megszabadítva Önt a fűnyírási feladattól olyan megbízhatóan, hogy mindig prémium vágást érjen el. Tegye a pázsit rendbentartását gondtalanabbá az Automower® Connect segítségével. Mobil, Wi-Fi és Bluetooth kapcsolat áll rendelkezésre, modelltől függően.
- GPS-navigáció: A beépített GPS-rendszer feltérképezi a kertet és a telepített határoló és a vezérlő kábeleket is. A Husqvarna Automower® regisztrálja, hogy a kert mely részei vannak lefedve és annak megfelelően állítja be a vágási útvonalat. Így biztosítja a nyírt felület optimális lefedettségét és a kiváló vágási eredményt.
- Kiváló interakció: Az összes Automower® Connect-tel felszerelt robotfűnyíró kompatibilis az Amazon Alexa-val és a Google Home-mal. Így csak szóbeli parancsot kell adnia eszközének, és a Husqvarna Automower® már el is kezdi a feladatot. Hangasszisztense érteni fogja a leggyakoribb parancsokat, úgy mint indítás, leállítás, parkolás, vagy állapotjelentés.
 
Technikai adatok
Max. munkaterület: 2200 m²
Max. emelkedés a határvezetéknél: 25%
Max. munkaterület emelkedés: 50%
Max üzemidő: 24 óra
Keresőrendszer: négyszeres keresés
Akkumulátor típusa: Li-ion, 5.0 Ah
Vágási szélesség: 24 cm
Vágási magasság: 20 - 60 mm
 
Felszereltség:
GPS lopásvédelem
Geokerítés
PIN kód
Vészjelzés
Emelésérzékelő
Borulásérzékelő
Információs panel: Color Display TFT 2,8” QVGA
Kapcsolat: Bluetooth®, Wi-Fi
 
Méretek: 75 x 54 x 28 cm
Súly: 12.8 kg
 
Ajánlott telepítő készlet: nagy (967 97 23-01) - nem része a szállítási terjedelemnek!
A képek csak illusztrációk!
Kosár
A kosár üres
Extol termékek
Felhasználó

Regisztráció

Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 391.48 Ft
Soudal termékek
Abraboro termékek
Knauf kiadványok
Lindab kiadványok
Stihl termékek
További partner oldalak
Rockwool kiadványok
Garancia regisztráció
FLEX Gépregisztráció
HiKOKI Gépregisztráció
Milwaukee Gépregisztráció
Makita Gépregisztráció
EXTOL Gépregisztráció