Kereső
Kiemelt termékcsoportok
Partner oldalak
Termék kategóriák
Termékajánló
Bramac kiadványok
Tisztelt Kereskedő! Ez a weblap a Power-Globex kereskedelmi program egyik bemutató oldala. Ha érdeklődik a szoftver iránt, kérjen távbemutatót, melynek segítségével kb. 30 perc alatt áttekintheti a rendszer működését. Távbemutató időpont egyeztetés: +36 20 5844 693 

Husqvarna AUTOMOWER® 520 EPOS™ robotfűnyíró

max. 5000 m2 munkaterület, max. lejtés 45%, nagy vágási kapacitás
Egységár (darab):
Bruttó: 1.549.990 Ft
Nettó: 1.220.465 Ft
Cikkszám:
970 71 78-11 PAUT
Márka:
Husqvarna
Kosárba tesz

A termék az alábbi kategóriákban található:

Husqvarna robotfűnyírók

Leírás

Robotfűnyíró virtuális határvonalakkal akár 5000 m²-es zöldterületekhez
A Husqvarna Automower® 520 EPOS™ egy robotfűnyíró, a jól bevált Automower® 550 EPOS testvérmodellje. Husqvarna EPOS™ fizikai vezetékek helyett virtuális határvonalakkal lehetővé teszi több munkaterület meghatározását különböző beállításokkal és ideiglenes tartózkodási zónák beállítását. A szisztematikus fűnyírási mintának köszönhetően az Automower® 520 EPOS™ akár 5000 m²-es zöldfelületet is képes kezelni. A fűnyíró könnyedén navigál a szűk átjárókban is, és akár 45%-os (24°-os) lejtőkön is kezelhető, tökéletes vágási eredménnyel – még esős körülmények között is. EPOS™ RS5 referenciaállomás szükséges.
  • Husqvarna EPOS Technology: a műholdalapú Husqvarna EPOS™ technológia (Exact Positioning Operating System – pontos pozicionálással működtető rendszer) centiméteres pontosságot biztosít, és lehetővé teszi virtuális határok létrehozását. Az Automower® robotfűnyírók áttörést jelentő technológiája fizikai vezetékek nélküli, egyszerű és rugalmas gyepápolást biztosít. Következésképpen megszűnik a huzalszakadás kockázata.
  • EPOS útmutatás: automatikusan kiszámítja a leghatékonyabb útvonalat a töltőállomás dokkolópontjához és onnan vissza. Változtatja az útvonalat a gyepen, hogy elkerülje a kellemetlen nyomokat.
  • Husqvarna Fleet Services™: a Husqvarna Fleet Services™ lehetőséget nyújt arra, hogy okostelefonjáról, táblagépéről vagy laptopjáról többféle fűnyírót figyeljen és irányítson. Áttekintheti a fűnyíró állapotát vagy pontos helyét, megparancsolhatja nekik, hogy indítsák el, állítsák le vagy állítsák le őket a vihar érkezése előtt. Könnyen beállíthatók a vágási magasság és egyéb beállítások. Riasztásokat fogad és lopás esetén követheti a robotfűnyíró helyzetét - mindenhonnan. 10 éves mobil adatátviteli szerződés. 500-as sorozat alapfelszereltsége, X-line modelleknél opcionális. A Husqvarna Fleet Services™ együttműködik az összes többi HFS érzékelővel felszerelt termékkel is.
  • Pro felhasználói felület: a professzionális kezeléshez illesztett felület, vagyis minden beállítás és vezérlés távolról kezelhető a Husqvarna Fleet Services okostelefonos alkalmazással vagy PC-n / táblagépen keresztül. A termék ellenőrzése; állapotjelző LED és START / STOP funkciók. Leegyszerűsíti a tapasztalatlan felhasználók számára a használatot, és rongálás esetén minimalizálja a termékre gyakorolt súlyos hatást.
  • Figyelmeztető lámpák villogó vagy folyamatos fénnyel, hogy felhívják a figyelmet az éjszakai működés közben. Csökkenti a balesetek kockázatát.
  • Elektromos magasságállítás: az elektromos vágásimagasság-szabályozásnak köszönhetően kényelmesen beállíthatja a kívánt magasságot a Husqvarna Automower® Connect alkalmazásban. A beállítás a fűnyíró főmenüjéből is elérhető.
  • Időjárás időzítő: a fűnyírási időt a gyep növekedéséhez igazítja, ami azt jelenti, hogy a Husqvarna Automower® az erős fűnövekedés idején nyírja legintenzívebben a füvet. Napos vagy száraz időben vagy a szezon vége felé a berendezés kevesebb időt tölt fűnyírással, ami csökkenti a fűnyíró és a gyep kopását.
  • Igényes füves területek nyírására: a durva futófelületű, nagy kerekek kiváló tapadást biztosítanak még csúszós felületen is. A fűnyíró max. 45 fokos lejtőig használható.
  • Rugalmas töltőállomás elhelyezés: lehetővé teszi a töltőállomás kerten belüli rugalmas elhelyezését, mely nagyban megkönnyíti a telepítést és megbízható csatlakozást biztosít minden alkalommal.
  • Egyedülálló vágórendszer: a Husqvarna Automower® egyszerre csak keveset nyír le, de rendszeresen, ami szép és egészséges pázsitot eredményez. A robusztus vágótárcsára éles, borotvapengeszerű, erős szénacélból készült kések kerültek felszerelésre. Ez biztosítja a hatékony működést és a rendkívül alacsony energiafogyasztást.
  • Egyensúlyellenőrzés: automatikusan érzékeli és értesíti, ha a vágórendszerben kiegyensúlyozatlanság lép fel, így biztosítja a problémamentes és csendes működést. A kiegyensúlyozatlanságot hiányzó, duplán felszerelt vagy sérült kések okozhatják.
  • Elülső ütköző: a gumiból készült első lökhárító a fűnyírót még inkább ellenállóvá teszi a fákkal, bokrokkal és egyéb tárgyakkal való ütközésekkel szemben.
  • GPS lopásvédelem: az Automower Connect®/Husqvarna Fleet Services™-zel felszerelt termékek azonnal megkezdik GPS alapú nyomkövetésüket, és értesítéseket küldenek készülékére. Különösen biztonságossá teszi az Automower® telepítését és minimalizálja a lopás kockázatát.
  • Megbízhatóság: a robotfűnyíró a megbízhatóságról szól. Husqvarna az elmúlt 20 év fejlesztései során finomította a fűnyírási koncepcióját a legmagasabb szintű megbízhatóság, minőség és vágási eredmény elérése érdekében, minimális segítség igénybevételével.
  • Halk működésű: az Automower® egyedülálló vágórendszerének köszönhetően rendkívül csendesen dolgozik az Ön által meghatározott időben.
  • Lopásvédelem: hangos riasztóval és PIN-kódos zárral van felszerelve a lopás kockázatának minimalizálása érdekében. Ha a fűnyírót elviszik, a riasztás elindul, és csak a fűnyíró egyedi PIN-kódjával lehet kikapcsolni.
  • Automatikus feltöltés: amikor az Automower® -nek több energiára van szüksége, önállóan visszatalál a töltőállomásra.
  • Időkapcsoló: a könnyen programozható heti időzítő funkcióval pontosan lehet ütemezni az Automower® működéséhez szükséges időintervallumokat.
  • Emelés- és borulás-érzékelők: ha felemelik a földről vagy fölborul az Automower® akkor a fűnyírás automatikusan leáll. A sérülésveszélyt az is csökkenti, hogy a vágókések a gép belső részén helyezkednek el. Abban az esetben, ha az Automower® akadályba ütközik, leáll és más irányba tereli önmagát anélkül, hogy bármilyen kárt okozna.
  • Időjárásálló: az Automower® éjjel-nappal dolgozhat, ugyanis kialakításának köszönhetően tökéletesen működik az időjárástól teljesen függetlenül. Az Automower® még a zord északi klímának is ellenáll minden gond nélkül.
 
Munkakapacitás
Munkaterület-kapacitás: 5000 m²
Maximális emelkedés a határvezetéknél: 15 %
A munkaterület maximális emelkedése: 45 %
Keresőrendszer: EPOS guidance
Feltöltő rendszer: automata

Befoglaló méretek
Súly: 13,8 kg
Termék mérete, hossz: 72 cm
Termék mérete, szélesség: 56 cm
Termék mérete, magasság: 32 cm

Termékadatok
Színkód: gránitszürke
Védelem: IPX4
Akkumulátor típusa: Lítium-ion
Akkumulátor teljesítmény: 5 Ah
Töltőáram: 2,2 A
Egy feltöltéssel végezhető átlagos fűnyírási idő: 75 perc
Átlagos feltöltési idő: 65 perc
Átlagos havi energiafogyasztás maximális használat mellett: 14 kWh

Vágórendszer
Vágási rendszer: 5 elforduló kés
Vágási magasság, max.: 60 mm
Vágási magasság, min.: 20 mm
Vágási szélesség: 24 cm

Vezérlés
Billentyűzet: Professional User Interface/App

Biztonság
GPS lopásvédelem: igen
Geokerítés: igen
PIN kód: igen
Vészjelzés: magas
Emelésérzékelő: igen
Borulásérzékelő: igen
A képek csak illusztrációk!
Kosár
A kosár üres
Extol termékek
Felhasználó

Regisztráció

Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 391.48 Ft
Soudal termékek
Abraboro termékek
Knauf kiadványok
Lindab kiadványok
Stihl termékek
További partner oldalak
Rockwool kiadványok
Garancia regisztráció
FLEX Gépregisztráció
HiKOKI Gépregisztráció
Milwaukee Gépregisztráció
Makita Gépregisztráció
EXTOL Gépregisztráció