Kereső
Kiemelt termékcsoportok
Partner oldalak
Termék kategóriák
Termékajánló
Bramac kiadványok
Tisztelt Kereskedő! Ez a weblap a Power-Globex kereskedelmi program egyik bemutató oldala. Ha érdeklődik a szoftver iránt, kérjen távbemutatót, melynek segítségével kb. 30 perc alatt áttekintheti a rendszer működését. Távbemutató időpont egyeztetés: +36 20 5844 693 

Husqvarna AUTOMOWER® 550 EPOS™ professzionális robotfűnyíró

max. 5000 m2 munkaterület, max. emelkedés 45%
Egységár (darab):
Bruttó: 2.429.990 Ft
Nettó: 1.913.378 Ft
Cikkszám:
970 65 67-11 PAUT
Márka:
Husqvarna
Kosárba tesz

A termék az alábbi kategóriákban található:

Husqvarna robotfűnyírók

Leírás

AM550 EPOS robotfűnyíró
A professzionális flotta használatra tervezett robotfűnyíró. Távvezérlés, beleértve a lopáskövetést a Husqvarna Fleet Services segítségével PC-n / táblagépen keresztül, valamint teljes kaszavezérlés és konfigurálás okostelefonon keresztül. A GPS által támogatott navigáció és időjárási időzítő biztosítja az összetett gyepek egységes lefedettségét, miközben a kaszálási frekvenciát automatikusan a gyep növekedéséhez igazítja. Kezeli az összes pázsitot és kezeli a meredek lejtőket akár 45% -ig (24 °). A távoli objektumérzékelés nagyobb kaszálási sebességet és területi kapacitást tesz lehetővé.
A Husqvarna Automower EPOS referenciaállomás csatlakozik a Husqvarna Automower 550 EPOS-hoz.
 
Husqvarna Fleet Services™
A Husqvarna Fleet Services™ lehetőséget nyújt arra, hogy okostelefonjáról, táblagépéről vagy laptopjáról többféle fűnyírót figyeljen és irányítson. Áttekintheti a fűnyíró állapotát vagy pontos helyét, megparancsolhatja nekik, hogy indítsák el, állítsák le vagy állítsák le őket a vihar érkezése előtt. Könnyen beállíthatók a vágási magasság és egyéb beállítások. Riasztásokat fogad és lopás esetén követheti a robotfűnyíró helyzetét - mindenhonnan.
10 éves mobil adatátviteli szerződés. 500-as sorozat alapfelszereltsége, X-line modelleknél opcionális. A Husqvarna Fleet Services™ együttműködik az összes többi HFS érzékelővel felszerelt termékkel is.
 
Pro felhasználói felület
A professzionális kezeléshez illesztett felület, vagyis minden beállítás és vezérlés távolról kezelhető a Husqvarna Fleet Services okostelefonos alkalmazással vagy PC-n / táblagépen keresztül. A termék ellenőrzése; állapotjelző LED és START / STOP funkciók. Leegyszerűsíti a tapasztalatlan felhasználók számára a használatot, és rongálás esetén minimalizálja a termékre gyakorolt ​​súlyos hatást.
 
Távoli tárgyfelismerés
Az ultrahangos technológiát alkalmazó beépített érzékelők segítik a robotfűnyírót az objektumok észlelésében, csökkentik a sebességet és elkerülik a kemény ütközéseket.
 
GPS által támogatott navigáció
A fedélzeti GPS-rendszer létrehozza a kert térképét, beleértve azt is, hogy a határoló- és vezetőhuzalok hol vannak felszerelve. A Husqvarna Automower® ekkor regisztrálja, hogy a kert mely részeit borítja gyep, és ennek megfelelően állítja be a nyírási mintázatát. Ez biztosítja az optimális és kiváló vágási eredményt.
 
Technikai adatok
Max. munkaterület: 5000 m2
Max. emelkedés a határvezetéknél: 15%
Max. munkaterület emelkedés: 45%
Óránkénti területkapacitás: 208 m2
Keresőrendszer: EPOS
Akkumulátor típusa: Li-ion, 10 Ah
Vágási szélesség: 24 cm
Vágási magasság: 20 - 60 mm
 
Felszereltség:
GPS lopásvédelem
Vészjelzés
Tartalék kések: 6 db
Információs panel: nincs
Telepítés - zár
Emelésérzékelő
PIN kód
Időzítő
Időzár
Borulásérzékelő
Ultrahangos érzékelő
 
Méretek: 72 x 56 x 32 cm
Súly: 14.4 kg
A képek csak illusztrációk!
Kosár
A kosár üres
Extol termékek
Felhasználó

Regisztráció

Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 391.48 Ft
Soudal termékek
Abraboro termékek
Knauf kiadványok
Lindab kiadványok
Stihl termékek
További partner oldalak
Rockwool kiadványok
Garancia regisztráció
FLEX Gépregisztráció
HiKOKI Gépregisztráció
Milwaukee Gépregisztráció
Makita Gépregisztráció
EXTOL Gépregisztráció