Kereső
Kiemelt termékcsoportok
Partner oldalak
Termék kategóriák
Termékajánló
Bramac kiadványok
Tisztelt Kereskedő! Ez a weblap a Power-Globex kereskedelmi program egyik bemutató oldala. Ha érdeklődik a szoftver iránt, kérjen távbemutatót, melynek segítségével kb. 30 perc alatt áttekintheti a rendszer működését. Távbemutató időpont egyeztetés: +36 20 5844 693 

Bosch GAL18V-160 gyorstöltő + 2 db ProCORE18V+ Li-ion akkumulátor, 18 V, 8.0 Ah

A termék az alábbi kategóriákban található:

Bosch akkumulátorok és töltők

Leírás

Nagy teherbírású kezdő szett: 'Tabless' technológiájú nagy teherbírású akkumulátor a több üzemidőért és 18V-os gyorstöltő.
 
  • Akár 71%-kal** hosszabb üzemidő nagy igénybevételű alkalmazásokhoz a rendkívül innovatív, lap nélküli cellatechnológiának köszönhetően.
  • A ProCORE18V+ 8.0Ah akkumulátor ultragyors teljes feltöltése 44 perc alatt.
  • Az akkumulátorok és töltők kompatibilisek a Bosch Professional 18V-os rendszerrel és az AMPShare akkuplatform gépeivel.
Nagy igénybevételű alkalmazásokat kell végezned hosszabb időn keresztül? Ebben az esetben a nagy teherbírású kezdő szett a megfelelő választás a számodra. A készlet két lap nélküli, nagy teherbírású ProCORE18V+ 8,0Ah Professional akkumulátort tartalmaz akár 2000 W vezetékes teljesítményhez, valamint a GAL 18V-160 Professional ultragyors töltőt. A hagyományos akkumulátorok több lapkás cellákkal rendelkeznek, amelyek csak két lapkát használnak áramútként. Ez egy szűk keresztmetszet, amely növeli az akkumulátor ellenállását. A ProCORE18V+ 8.0Ah Professional akkumulátoraink a forradalmi 'tabless' cellatechnológiát használják. A forradalmi 'tabless' cellatechnológia megnyitja ezt a szűk keresztmetszetet. A mindössze két áramút helyett az új tabless akkumulátorunk számtalan párhuzamos áramúttal rendelkezik, amelyek közvetlen elektromos kapcsolatot biztosítanak az elektródák és a doboz között. Az eredmény: kevesebb ellenállás, kevesebb hő és hosszabb üzemidő. A ProCORE18V+ 8.0Ah Professional akár 71%-kal* hosszabb üzemidőt biztosít a nagy teljesítményigényű vezeték nélküli alkalmazásokhoz a meglévő ProCORE18V 8.0Ah-hoz képest. A GAL 18V-160 a mi ultragyors 18 V-os akkumulátortöltőnk. Standard üzemmóddal és további töltési módokkal rendelkezik, hogy növelje a termelékenységet és időt takaríthass meg. A 16 amperes töltőáramnak köszönhetően mindössze 15 perc alatt 50%-os töltöttségi szintre állíthatod akkumulátorod - ez különösen kényelmes, ha még a nap vége előtt be kell fejezned néhány munkát. A munkaközi szünetben is teljes feltöltést érhetsz el - a legnagyobb sebességgel mindössze 44 perc alatt tölti fel akkumulátorod.
 
Szállítási terjedelem:
  • GAL 18V-160 Professional gyorstöltő
  • 2 x ProCORE18+ 18 V, 8.0 Ah akkumulátor
Műszaki adatok:
 
1. akkumulátor kapacitása: 8 Ah
Akkufeszültség: 18,0 V
1. akku tömege: 1,001 kg
Cellatípus: Li-Ion
Akku töltőfeszültsége: 14,4 – 18 V
Töltőáram: 16 A
Töltő tömege: 0,95 kg
 
 
A kép csak illusztráció!
Kosár
A kosár üres
Extol termékek
Felhasználó

Regisztráció

Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 391.48 Ft
Soudal termékek
Abraboro termékek
Knauf kiadványok
Lindab kiadványok
Stihl termékek
További partner oldalak
Rockwool kiadványok
Garancia regisztráció
FLEX Gépregisztráció
HiKOKI Gépregisztráció
Milwaukee Gépregisztráció
Makita Gépregisztráció
EXTOL Gépregisztráció