Kereső
Kiemelt termékcsoportok
Partner oldalak
Termék kategóriák
Termékajánló
Bramac kiadványok
Tisztelt Kereskedő! Ez a weblap a Power-Globex kereskedelmi program egyik bemutató oldala. Ha érdeklődik a szoftver iránt, kérjen távbemutatót, melynek segítségével kb. 30 perc alatt áttekintheti a rendszer működését. Távbemutató időpont egyeztetés: +36 20 5844 693 

Soudal PU pisztoly tisztító, 150 ml

Használatra kész tisztítóspray, ami a friss poliuretán hab és a standard vagy a speciális Click&Fix adapteres purhab pisztoly tisztítására használható.
Lakossági felhasználóknak

A termék az alábbi kategóriákban található:

Soudal tisztítók

Leírás

Használatra kész tisztítóspray, ami a friss poliuretán hab és a standard vagy a speciális Click&Fix adapteres purhab pisztoly tisztítására használható. Olyan oldószerkeveréket tartalmaz, amely alkalmas bizonyos felületek, például PVC tisztítására. Hajtógázzal működik, amely az ózonrétegre teljességgel ártalmatlan.
 
Jellemzők
  • Használatra kész
  • Gyors hatás
  • Univerzális
  • Oldószeres
  • Ózonkimélő hajtógáz
Alkalmazások
Purhabtisztító speciálisan a még meg nem kötött purhab eltávolítására fejlesztettek ki, amely egyaránt csatlakoztatható a csavaros pisztolyhabhoz, valamint a Click&Fix rendszerű Pisztolyhabokhoz. Továbbá a hagyományos purhabflakon csőszelepének tisztítására alkalmas. A kivitelezési munkák során keletkezett, ki nem kötött purhab és maradványainak eltávolításához minden, oldószernek ellenálló felületről. Felület zsírtalanításhoz.
 
Használata
A hagyományos purhabflakon csőszelepének tisztításához és a friss purhab eltávolításához a tisztító tartozékaként meglévő piros szelepet helyezze a tisztítóflakon szelepére. Fújja a tisztítószert a purhabflakon szelepére és a friss purhabfoltra majd a feloldódott részeket távolítsa el egy ronggyal. A purhabpisztoly tisztításához csavarja le a pisztolyról a flakont. Fújjon a pisztolyflakon szelepére és köré. Működtesse a pisztoly szelepét, hogy megszűnjön a pisztolyban a nyomást. Fújjon tisztítószert a pisztoly adapterére, a maradék hab eltávolítása érdekében. Távolítsa el a piros szelepet a tisztítóflakonról és csavarja rá a pisztolyt. Működtesse a pisztoly szelepét pár másodpercig, majd hagyja 10 másodpercig hatni a tisztítószert. Ezt a folyamatot addig kell ismételni amíg áttetsző folyadékot fúj a pisztoly. A menetet és a csapot is tisztítsa meg!
 
A kép csak illusztráció!
Kosár
A kosár üres
Extol termékek
Felhasználó

Regisztráció

Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 391.48 Ft
Soudal termékek
Abraboro termékek
Knauf kiadványok
Lindab kiadványok
Stihl termékek
További partner oldalak
Rockwool kiadványok
Garancia regisztráció
FLEX Gépregisztráció
HiKOKI Gépregisztráció
Milwaukee Gépregisztráció
Makita Gépregisztráció
EXTOL Gépregisztráció