Kereső
Kiemelt termékcsoportok
Partner oldalak
Termék kategóriák
Termékajánló
Bramac kiadványok
Tisztelt Kereskedő! Ez a weblap a Power-Globex kereskedelmi program egyik bemutató oldala. Ha érdeklődik a szoftver iránt, kérjen távbemutatót, melynek segítségével kb. 30 perc alatt áttekintheti a rendszer működését. Távbemutató időpont egyeztetés: +36 20 5844 693 

Soudal Kézi purhab Genius Gun fejjel, 750 ml

Egykomponensű szerelő-tömítő poliuretán hab, nagyon jó kiadóssággal és rövid kötési idővel, egykezes, visszazárható Genius Gun adapterrel.
Lakossági felhasználóknak

Leírás

Egykomponensű szerelő-tömítő poliuretán hab, nagyon jó kiadóssággal és rövid kötési idővel, egykezes, visszazárható Genius Gun adapterrel. A hab kivalóan tapad fa, PVC, alumínium, vakolat, tégla, kő és mázolt felületekhez.
 
Jellemzők
  • Kiváló stabilitás (nincs zsugorodás vagy utótágulás)
  • Jó tapadás szinte minden felületre (kivéve PE, PP és PTFE) Magas hő és hangszigetelő képesség
  • Nagyon jó kiadósság
  • Kitűnő stabilitás
  • Rövid kötési idő
  • Nem UV-álló
Alkalmazások
Tömítésre ablak- és ajtókeretekhez, fa, alumínium, PVC anyagokhoz. Hangszigetelő kitöltésre, üreges vázszerkezetekhez. Hőszigetelő anyagként központi fűtés, illetve gépészeti vezetékekhez, fürdő és zuhanyzó szerelvényekhez. Építéshez és tömítéshez, párkány, küszöb, redőny, lépcső esetén. Hő- és hangszigetelő, fal, padló, födém és tető hézagokhoz. Kitöltésre fal- és födémáttörésekhez.
 
Használata
Használat előtt erősen rázzuk fel a flakont. Felhasználási hőmérséklet: +5°C és +30 °C között. Javítás a saját anyagával. Minden esetben nedvesítsük be az alapfelületet, mert javítja a tapadást, kötési gyorsaságot és a cellastruktúrát. A purhabot óvjuk az UV sugárzástól festéssel vagy vakolással. A friss hab eltávolítható Soudal Purhabtisztítóval vagy acetonnal. A kikeményedett hab csak mechanikusan távolítható el vagy Soudal PU-eltávolító termékünkkel.
A kép csak illusztráció!
Címkék, kulcsszavak: purhab, kézi purhab
Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 395.26 Ft
Soudal termékek
Abraboro termékek
Knauf kiadványok
Lindab kiadványok
Stihl termékek
További partner oldalak
Rockwool kiadványok
Garancia regisztráció
FLEX Gépregisztráció
HiKOKI Gépregisztráció
Milwaukee Gépregisztráció
Makita Gépregisztráció
EXTOL Gépregisztráció