Kereső
Kiemelt termékcsoportok
Partner oldalak
Termék kategóriák
Termékajánló
Bramac kiadványok
Tisztelt Kereskedő! Ez a weblap a Power-Globex kereskedelmi program egyik bemutató oldala. Ha érdeklődik a szoftver iránt, kérjen távbemutatót, melynek segítségével kb. 30 perc alatt áttekintheti a rendszer működését. Távbemutató időpont egyeztetés: +36 20 5844 693 

Soudal Wasser Stop vízálló, üvegszál erősítésű tetőjavító máz, 750 g

Akril polimer bázisú, használatra kész, ecsettel felhordható, rugalmas, vízálló bevonat azonnali javításra száraz és nedves felületeken egyaránt.
Lakossági felhasználóknak

Leírás

Akril polimer bázisú, használatra kész, ecsettel felhordható, rugalmas, vízálló bevonat azonnali javításra száraz és nedves felületeken egyaránt. Időjárásálló, színtartó, a szintetikus száltartalom növeli a szerkezeti ellenálló képességét. Kötés után rugalmas marad. Ellenál az UV sugárzásnak és a hőmérsékletváltozásnak. Bármely időjárási körülmény között alkalmazható. Kitűnő tapadás szinte minden felületre.
 
Jellemzők
  • Akril polimer alapú vízálló bevonat
  • Használható száraz, nedves felületeken egyaránt
  • Kiváló tapadás szinte minden felületen
  • Kötés után is rugalmas
  • UV-álló
Alkalmazások
Lapostetők, kátrányozott tetők, ereszek, kupolák stb. gyors és akár tartós javítása és felújítása bármilyen időjárási körülmények között. Tetők repedéseinek vízszigetelése.
 
Használata
Az alapfelületet gondosan tisztítsuk meg a laza részektől. Tömítsük ki a repedéseket vagy réseket bitumen-elastomer tartalmú SOUDAL zsindelyragasztóval, majd hordjuk fel a felületre spaklival vagy széles ecsettel. Nagyobb sérüléseknél 8 nap elteltével hordjuk fel a második réteget.
A kép csak illusztráció!
Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 395.26 Ft
Soudal termékek
Abraboro termékek
Knauf kiadványok
Lindab kiadványok
Stihl termékek
További partner oldalak
Rockwool kiadványok
Garancia regisztráció
FLEX Gépregisztráció
HiKOKI Gépregisztráció
Milwaukee Gépregisztráció
Makita Gépregisztráció
EXTOL Gépregisztráció